Press "Enter" to skip to content

Pari éves csomag pályázat 2018 – eredményhirdetés

elektrooxigen webáruház, webshop

 

 

 

Képtalálat a következőre: „pari sx éves csomag”

Kedves Barátaink!

A CF Betegek Egyesülete által meghirdetett „Pari éves csomag pályázat 2018” elnevezésű programunk a május beköszöntével véget ért. Az Egyesület Pályázati Elbíráló Bizottsága a mai napon összeült és áttekintette a beérkezett pályázatokat, valamint kiválasztotta a győzteseket is, akiket már emailben értesítettük. Ezért kérünk minden pályázót, hogy ellenőrizze a levelezését, hogy kézhez kapta-e az Egyesülettől érkező értesítést (email illetve pdf formában) !

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a pályázaton végül 21 db éves csomagot tudtunk szétosztani az igénylők között közel 300,000 forint értékben, amelyet támogatónk az Elektro-Oxigén Kft. fog a nyerteseknek eljuttatni. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkori támogatásukat illetve hogy ebben az akciónkban is fontos szerepet vállaltak!

Végezetül szeretnénk gratulálni minden nyertes pályázónknak, illetve azokat, akik esetlegesen nem nyertek kérjük, hogy fontolják meg az értesítésben is említett egyéni méltányossági kérelemmel beszerezhető PARI SX inhalátorok beszerzését, amelyhez további információkat a levélben vagy a http://www.cisztasfibrozis.hu/index.php/83-2/ linken találhatnak.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, továbbra is figyeljétek akcióinkat, illetve eseményeinket valamint kérjük, hogy támogassatok minket adótok 1%-ának felajánlásával, vagy ismerőseitek barátaitoknak figyelmébe való ajánlásunkkal.

Üdvözlettel

CFBE

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *