Press "Enter" to skip to content

PARI éves csomag pályázat 2021 (LEZÁRULT)

A CF Betegek Egyesülete pályázatot hirdet, PARI inhalátorokhoz használható (15 db PARI Boy SX, 10 db Junior Boy) éves csomagokra. A pályázati lehetőség ezúttal is minden betegtársunknak szól életkortól, lakóhelytől és kezelőközponttól függetlenül, azonban az életkort valamint az inhalator típusát figyelembe vesszük a döntéshozatalnál!

A pályázat benyújtása e-mail útján lehetséges, a pályázati anyagot a palyazat@cisztasfibrozis.hu email címre várjuk elküldeni! A tárgy mezőbe a “PARI éves csomag 2021” megjelölés szükséges. A pályázaton való érvényes indulás a pályázati adatlap egyértelmű és olvasható, aláírt kitöltésével, valamint a jelenleg használt inhalátorról készült csatolt fotó emailben való visszaküldésével lehetséges.

pari junior by
pari

 A pályázat beadási határideje: 2021. június 15

A pályázatokat a CFBE által delegált 5 fős bizottság tagjai fogják elbírálni. A pályázatra való jelentkezéssel a pályázó elfogadja a biztosított adainak a pályázat elbíráláshoz való felhasználását annak lezárultáig. A pályázókat a jelentkezéskor megadott e-mail címen fogjuk értesíteni az eredményről legkésőbb 2021. június 30-ig.

A szállításban az Elektro-Oxigén Kft. ajánlotta fel segítségét, amelyért szeretnénk kifejezni ismételt köszönetünket a betegek nevében! Amennyiben kérdésetek van, keressétek az CFBE vezetőségének tagjait facebookon, emailben vagy a honlapon keresztül

A pályázati adatlap letölthető innen

Comments are closed.