Press "Enter" to skip to content

PARI eFlow pályázat 2021 (LEZÁRULT)

A CF Betegek Egyesülete pályázatot hirdet 30 db, PARI eFlow rapid ultrahangos inhalátorra a Magyar Nemzeti Bank által biztosított forrásból mintegy 10 millió forint összértékben. A pályázaton indulhat minden CF-es beteg – vagy hozzátartozója a beteg nevében – életkortól, lakó illetve ellátó helytől függetlenül!

A pályázat benyújtása e-mail útján lehetséges, a pályázati anyagot a cisztasfibrozis@gmail.com email címre várjuk elküldeni. A tárgy mezőbe a “PARI eflow pályázat 2021” megjelölés szükséges.

A pályázaton való érvényes indulás a pályázati adatlap egyértelmű és olvasható kitöltésével, valamint a jelenleg használt inhalátorról készült csatolt fotó emailben való visszaküldésével lehetséges.

mnblogo

A pályázat benyújtásának határideje:
2021. április 15.

A pályázatokat a CFBE által delegált 5 fős bizottság tagjai fogják elbírálni. A pályázatra való jelentkezéssel a pályázó elfogadja a biztosított adainak a pályázat elbíráláshoz való felhasználását annak lezárultáig. A pályázókat a jelentkezéskor megadott e-mail címen fogjuk értesíteni az eredményről legkésőbb 2021. április 30-ig.

A szállításban az Elektro-Oxigén Kft. ajánlotta fel segítségét, amelyért szeretnénk kifejezni ismételt köszönetünket a betegek nevében!

Amennyiben kérdésetek van, keressétek az CFBE vezetőségének tagjait facebookon, emailben vagy a honlapon keresztül.

A pályázati adatlap letölthető innen

Comments are closed.