Press "Enter" to skip to content

CF Hétvége – Fonyódliget, 2024.08.08-11

A CF Betegek Egyesülete szeretettel meghívja minden kedves betegtársunkat és hozzátartozóját egy jó hangulatú, de mégis – reményeink és a visszajelzések szerint is – hasznos 4 napos együttlétre, a 2024-es CF Hétvégére. A helyszín ismét a Balatonon, lesz a Hotel DAM-ban

Helyszín: Hotel DAM, Fonyód (Fonyódliget), Virág utca 34.
Időpont: 2024.08.08 – 11 (csütörtök délutántól – vasárnap délig)
Ellátás: svédasztalos reggeli, menü vacsora (csütörtök vacsora, péntek-szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli)
Elhelyezés: Egy, két, illetve négy fős szobákban a szálloda területén. A szobák egy része akadálymentesített, valamint saját fürdőszobával és hűtőszekrénnyel rendelkeznek, igény szerint pótágyazhatóak. A négy személyes szobák száma korlátozott, ezt kérlek a jelentkezéskor vegyétek figyelembe!

Jelentkezés: az alábbi linken található űrlap kitöltésével és az adatok helyes megadásával!
Jelentkezési határidő: 2024.07.15 23:59

Ár: 5,000 HUF / család (max. 4 fő a szabad helyek függvényében), melyet az Egyesület bankszámlájára (OTP Bank: 11704021-21346785) kérünk elutalni a jelntkezés véglegesítése után! Ez az összeg 3 napra étkezéssel együtt értendő családonként.

A részvétel feltétele az általános higéniés szabályok betartása! A maszk használatot, az ajánlott távolságtartást és minden egyéb biztonsági feltételt mindenki magára nézve érezze kötelezőnek, illetve minden vendégünk gondoskodjon magával hozott maszkról és kézfertőtlenítőről! A rendezvények megtartásával kapcsolatos általános szabályok változása esetén a részvétel feltételeinek megváltoztatására a jogot fenntartjuk, erről az érintetteket email útján valamint a honlapon található hirdetményben is tájékoztatjuk!

Kérünk mindenkit, hogy a jelentkezést a fenti linken található űrlap kitöltésével tegye meg! Mivel az igénybe vehető szobák száma limitált, ezért a jelentkezést érdemes minél hamarabb megejteni. A foglalások a beérkezés sorrendjében lesznek elbírálva! Aki esetlegesen kevesebb éjszakát tud velünk tölteni, kérem azt is megjelölni, természetesen ilyenkor is igyekszünk megoldást találni, ezt azonban természetesen nem tudjuk előre garantálni. Ha néhány napon belül nem kaptok visszaigazoló levelet, akkor mindenképp jelezzétek felénk az Egyesület bármely email címén vagy facebookos fórumán!

Néhány szóban röviden a rendezvényről:

Aki rendszeresen velünk tart már tudja, hogy ez egy kevésbé kötött rendezvény, amelyben inkább az egymással való beszélgetéseken, tapasztalatcseréken és alapvetően a jó hangulaton van az elsődleges hangsúly, mert hiszünk benne, hogy az egymás megismerése legalább annyira fontos és a későbbiekben hasznos eleme lehet a mindennapjainknak, mint a formálisabb összejöveteleken szerzett tudás. Ennek ellenére a hétvégére velünk tartanak különböző témában jártas szakemberek is, akiktől úgy és olyan dolgokat lehet kérdezni, amelyeket a kórházban vagy a rendelőben nem biztos, hogy nyílna alkalom. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan tesznek szert új kapcsolatokra és tapasztalatokra ilyen módon.

Ennek fényében kötött programot nem tervezünk az Egyesület éves rendes közgyűlésén túl, melyre a megjelenésre mindenki részéről számítunk, de igény szerint mindenre nyitottak vagyunk idén is. Szeretettel látunk ezúttal is minden érdeklődőt, akár a rendezvény egész idejére, akár csak látogatóba is, cserébe kérjük, hogy jelezzétek néhány nappal előtte, hogy mikor számíthatunk a látogatásra. A balatoni hétvége ad helyszínt a rendszeres éves közgyűlésünk lebonyolításának is melyre idén is itt kerítünk sort.

A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan az Egyesület a fenti jelképes hozzájárulást kéri a résztvevőktől a szoba illetve az étkezés lefoglalásához. Akinek az említett összeg kifizetése is nehézséget okozna, azoktól kérjük, hogy a jelentkezéskor a megadott email címre ezt jelezzék és esetükben egyéni elbírálás során az Egyesület vezetősége dönt arról, hogy tudjuk-e 100%-ban támogatni a részvételüket a hétvégén! Kérjük azonban hogy ezzel a lehetőséggel csak azok éljenek, akiknek valóban szükségük van rá, mert ebben a közösségben úgy gondoljuk, hogy nincs szükség külön ellenőrzésre és senki nem fogja a nála rászorultabb betegtársaitól elvenni a lehetőséget, ha erre módja és lehetősége van!

Amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, keressétek az Egyesület vezetőségét elsősorban emailben, vagy tegyétek fel kérdéseiteket facebookos elérhetőségeink bármelyikén!

Bethlen Gabor alapkezelo