Press "Enter" to skip to content

CF Hétvége Gárdony – 2021.08.12-15

A CF Betegek Egyesülete szeretettel meghívja minden kedves betegtársunkat illetve párját és/vagy hozzátartozóját egy jó hangulatú, de mégis – reményeink és a visszajelzések szerint is – hasznos 4 napos együttlétre, a 2021-es CF Hétvégére. A helyszín ezúttal a Velencei tó partján elterülő Gárdony lesz, a VVSI Sport Hotel.

Helyszín: VVSI Sport Hotel, 2484 Gárdony, Tópart u. 17.
Időpont: 2021.08.12 – 15 (csütörtök délutántól – vasárnap délig)
Ellátás: svédasztalos reggeli, menü vacsora (csütörtök vacsora, péntek-szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli)
Elhelyezés: Egy, két, illetve négy fős (emeletes ágyas) szobákban a szálloda területén. A szobák egy része akadálymentesített, valamint saját fürdőszobával rendelkeznek, igény szerint pótágyazhatóak.

Jelentkezés: cfhetvege@cisztasfibrozis.hu (kizárólag emailben!)
Jelentkezési határidő: 2021.07.10 23:59

Ár: 5,000 HUF / család (max. 4 fő), ez az összeg 3 napra étkezéssel együtt értendő családonként. Az ennél nagyobb létszámú jelentkezés esetében az elhelyezés az aktuális körülményektől, az elérhető szobák kapacitásaitól és rendelkezésre állásától függően lehetséges csak, ezt egyénileg egyeztetjük a jelentkezés folyamán!

A részvétel feltétele a hatályos jogszabályoknak megfelelően a covid19 elleni védőoltás megléte, valamint az érvényes védettségi igazolvány felmutatása! A maszk használatot, az ajánlott távolságtartást és minden egyéb biztonsági feltételt mindenki magára nézve érezze kötelezőnek, illetve minden vendégünk gondoskodjon magával hozott maszkról és kézfertőtlenítőről! A rendezvények megtartásával kapcsolatos általános szabályok változása esetén a részvétel feltételeinek megváltoztatására a jogot fenntartjuk, erről az érintetteket email útján valamint a honlapon található hirdetményben is tájékoztatjuk!

Kérünk mindenkit, hogy az emailben jelölje meg, hány fővel kíván részt venni az eseményen név valamint életkor szerint, említve hogy ki a CF-es jelentkező, valamint hogy a jelentkezők közül valaki igényel-e speciális diétát. Akitől nem kapunk emailes jelentkezést valamint nem egyértelmű, hogy mikor és hányan jönnének annak a jelentkezését érvénytelennek vesszük. Mivel az igénybe vehető szobák száma limitált, ezért a jelentkezést érdemes minél hamarabb megejteni. A foglalások a beérkezés sorrendjében lesznek elbírálva! Aki esetlegesen kevesebb éjszakát tud velünk tölteni, kérem azt is megjelölni, természetesen ilyenkor is igyekszünk megoldást találni, ezt azonban természetesen nem tudjuk előre garantálni. Ha nem kaptok semmilyen visszaigazoló levelet, akkor mindenképp jelezzétek felénk az Egyesület bármely email címén vagy facebookos fórumán!

Néhány szóban röviden a rendezvényről:

Aki rendszeresen velünk tart már tudja, hogy ez egy kevésbé kötött rendezvény, amelyben inkább az egymással való beszélgetéseken, tapasztalatcseréken és alapvetően a jó hangulaton van az elsődleges hangsúly, mert hiszünk benne, hogy az egymás megismerése legalább annyira fontos és a későbbiekben hasznos eleme lehet a mindennapjainknak, mint a formálisabb összejöveteleken szerzett tudás. Ennek ellenére a hétvégére velünk tartanak különböző témában jártas szakemberek is, akiktől úgy és olyan dolgokat lehet kérdezni, amelyeket a kórházban vagy a rendelőben nem biztos, hogy nyílna alkalom. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan tesznek szert új kapcsolatokra és tapasztalatokra ilyen módon.

Ennek fényében kötött programot nem tervezünk az Egyesület éves rendes közgyűlésén túl, melyre a megjelenésre mindenki részéről számítunk, de igény szerint mindenre nyitottak vagyunk idén is. Szeretettel látunk ezúttal is minden érdeklődőt, akár a rendezvény egész idejére, akár csak látogatóba is, cserébe kérjük, hogy jelezzétek néhány nappal előtte, hogy mikor számíthatunk a látogatásra. A balatoni hétvége ad helyszínt a rendszeres éves közgyűlésünk lebonyolításának is melyre idén is itt kerítünk sort.

A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan az Egyesület a fenti jelképes hozzájárulást kéri a résztvevőktől a szoba illetve az étkezés lefoglalásához. Akinek az említett összeg kifizetése is nehézséget okozna, azoktól kérjük, hogy a jelentkezéskor a megadott email címre ezt jelezzék és esetükben egyéni elbírálás során az Egyesület vezetősége dönt arról, hogy tudjuk-e 100%-ban támogatni a részvételüket a hétvégén! Kérjük azonban hogy ezzel a lehetőséggel csak azok éljenek, akiknek valóban szükségük van rá, mert ebben a közösségben úgy gondoljuk, hogy nincs szükség külön ellenőrzésre és senki nem fogja a nála rászorultabb betegtársaitól elvenni a lehetőséget, ha erre módja és lehetősége van!

Amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, keressétek az Egyesület vezetőségét elsősorban emailben, vagy tegyétek fel kérdéseiteket facebookos elérhetőségeink bármelyikén!

Bethlen Gabor alapkezelo

A rendezvény a Bethlen Gábor Alapkezlő Zrt. támogatásával valósul meg

Comments are closed.