Press "Enter" to skip to content

CF Hétvége – 2019 augusztus 1-4

A CF Betegek Egyesülete szeretettel meghívja minden kedves betegtársunkat illetve párját és/vagy hozzátartozóját egy jó hangulatú, de mégis hasznos 4 napos együttlétre, a 2019-es CF Hétvégére.

Rendezvényünket idén is a Balaton partján tartjuk a tavalyihoz hasonlóan Fonyódligeten, a Hotel DAM szállodában.

2018

Helyszín: Hotel DAM – Fonyód (Fonyódliget), Virág utca 34. http://hoteldam.hu/
Időpont: 2019.08.01-04 (csütörtök – vasárnap)
Ellátás: svédasztalos reggeli, menü vacsora (csütörtök vacsora, péntek-szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli)
Elhelyezés: Egy, két illetve három ágyas szobákban (igény és létszám szerint) a szálloda területén. A szobák saját fürdőszobával, televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek.

Jelentkezés: cisztasfibrozis@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2019.07.01.

Ár: 5,000 HUF / család (max. 4 fő), ez az összeg 3 napra étkezéssel együtt értendő családonként. Az ennél nagyobb létszámú családok esetében az elhelyezés körülményeitől, az elérhető szobák kapacitásaitól és elérhetőségeitől függően plusz összeg kerülhet felszámításra, ezt egyénileg egyeztetjük a jelentkezés folyamán.

Hotel DAM

Aki rendszeresen velünk tart már tudja, hogy ez egy kevésbé kötött rendezvény, amelyben inkább az egymással való beszélgetéseken, tapasztalatcseréken és alapvetően a jó hangulaton van az elsődleges hangsúly, mert hiszünk benne, hogy az egymás megismerése legalább annyira fontos és a későbbiekben hasznos eleme lehet a mindennapjainknak, mint a formálisabb összejöveteleken szerzett tudás. Ennek ellenére a hétvégére velünk tartanak különböző témában jártas szakemberek is, akiktől úgy és olyan dolgokat lehet kérdezni, amelyeket a kórházban vagy a rendelőben nem biztos, hogy nyílna alkalom.

Ennek fényében kötött programot nem tervezünk, de igény szerint mindenre nyitottak vagyunk idén is. Szeretettel látunk ezúttal is minden érdeklődőt, akár a rendezvény egész idejére, akár csak látogatóba is, cserébe kérjük, hogy jelezzétek néhány nappal előtte, hogy mikor számíthatunk a látogatásra. A balatoni hétvége ad helyszínt a rendszeres éves közgyűlésünk lebonyolításának is melyre idén is itt kerítünk sort.

A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan az Egyesület a fenti jelképes hozzájárulást kéri a résztvevőktől a szoba illetve az étkezés lefoglalásához. Akinek az említett összeg kifizetése is nehézséget okozna, azoktól kérjük, hogy a jelentkezéskor a megadott email címre ezt jelezzék és esetükben egyéni elbírálás során az Egyesület vezetősége dönt arról, hogy tudjuk-e 100%-ban támogatni a részvételüket a hétvégén! Kérjük azonban hogy ezzel a lehetőséggel csak azok éljenek, akiknek valóban szükségük van rá, mert ebben a közösségben úgy gondoljuk, hogy nincs szükség külön ellenőrzésre és senki nem fogja a nála rászorultabb betegtársaitól elvenni a lehetőséget, ha erre módja és lehetősége van!

Az eseménnyel illetve az elmúlt évekkel kapcsolatos észrevételeket, fényképeket és élménybeszámolókat szintén megtalálhatjátok az alábbi facebook csoportunkban is:

https://www.facebook.com/groups/143645542378793

FONTOS:

Jelentkezéseteket a következő email címre várjuk: cisztasfibrozis@gmail.com
Kérünk mindenkit, hogy jelölje meg, hány fővel kíván részt venni az eseményen név szerint, említve hogy ki a CF-es jelentkező, valamint hogy a jelentkezők közül valaki igényel-e speciális diétát. Mivel az igénybe vehető szobák száma limitált, ezért a jelentkezést érdemes minél hamarabb megejteni. A foglalások a beérkezés sorrendjében lesznek elbírálva! Aki esetlegesen kevesebb éjszakát tud velünk tölteni, kérem azt is megjelölni, természetesen ilyenkor is igyekszünk megoldást találni. Ha nem kaptok visszaigazoló levelet, akkor mindenképp jelezzétek!

FONTOS 2:

Akitől nem kapunk emailes jelentkezést valamint nem egyértelmű, hogy mikor és hányan jönnének annak a jelentkezését érvénytelennek vesszük. Kérjük, ne kívánjátok tőlünk, hogy egyesével végig bogarásszunk minden facebookos bejegyzést és privát üzenet, mert így elveszhet a jelentkezésetek illetve erre sajnos időnk sincs. A nem tudom / talán megyek -re sajnos nem tudunk szobát foglalni.

Megértéseteket köszönjük!

Balatoni látvány

Amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, keressétek az Egyesület vezetőségét vagy tegyétek fel emailben vagy facebookos elérhetőségeinken!

Vissza a főoldalra

Comments are closed.