Press "Enter" to skip to content

CSIBE – CSoportos Internetes Beszélgetés 2019.02.16 14:00

Kedves Barátaink,

A Csoportos Internetes Beszélgetés (CSIBE) programunk egyre növekvő érdeklődésre tart számot, egyrészről az alkalmanként összegyűlő remek hangulatú társaság, másrészről pedig a felkínált témák és azok a délután során tovább gondolt és sokszor egészen más irányba elinduló beszélgetések miatt. Szeretettel meghívunk tehát minden érdeklődőt a negyedik, több részvevős Csoportos Internetes BEszélgetésünkre (CSIBE), amelyet Hodován Zsófia alkalmazott egészség szakpszichológus segít vezetni, illetve válaszolni az egyes kérdésekre, amelyek a beszélgetés során felmerülhetnek. A beszélgetés időtartama 1 óra 30 perc.

A beszélgetés időpontja: 2019.02.16, szombat 14:00

https://www.facebook.com/events/2079888642118919/

A témák szabadon választottak, mi csupán néhány kezdeti ötlette szolgálunk amely elindíthatja a beszélgetést de ezektől természetesen bármikor el lehet térni, más kérdésekkel és gondolatokkal

Témák:

1, Család, barátok és a környezet viszonya velem és a CF-el
2, Tanulás, munka – mindennapi időbeosztás és élet CF mellett
3, Ismerkedés, hol, hogyan, kivel
4, Párkapcsolati kérdések
5 ,Meglepő és mulatságos megoldások a „túléléshez”

Mivel tudjuk, hogy az érintettek többsége az országban sokfelé szétszórva él és sokunknak az utazás csupán egy egy-két órás beszélgetés erejéig megterhelő lehet, ezért úgy döntöttünk, hogy a technikát hívjuk segítségül, és olyan csoportos beszélgetést szervezünk, amelyre egyszerre tudnak a résztvevők számítógép vagy telefon segítségével is csatlakozni. A részvételhez szükséges információk megtalálhatóak a honlapon. Számítógéppel való csatlakozáshoz elegendő az alábbi linkre kattintani a beszélgetés időtartama alatt:

https://zoom.us/j/3630525134

Üdvözlettel

CFBE

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.