Press "Enter" to skip to content

Elérhetővé vált Magyarország első cisztás fibrózissal élőknek szánt komplex vitaminja – a DEKAfib

Kedves Barátaink,

Mindíg nagy izgalommal látjuk amikor valaki új szereplőként kíván belépni a hazai CF ellátásba, és külön öröm amikor ennek első lépései között szerepel a hazai betegszervezettel való kapcsolatfelvétel illetve aktív szerepvállalás. Kérjük, hogy olvassátok a hírt az új hazai fejlesztésű vitamin készítményről illetve a cég bemutatkozó írását a honlapunkon:

2022 őszén hosszas tervezés és előkészítés után Magyarországon is elérhetővé vált a DEKAfib nevű speciális gyógyászati célra szánt tápszer, amely több szempontból is mérföldkőnek számít a hazai cisztás fibrózis közösség ellátásában.

Az elmúlt időszakban számos olyan pozitív fejlemény történt a hazai CF ellátás tekintetében, amely egy élhetőbb jövő felé mutat, az újszülöttkori kötelező szűréstől kezdve a Kaftrio hazai bevezetésén át a DEKAfib régiós megjelenéséig.

Európa tőlünk nyugatabbra első országaiban és Észak-Amerikában már hosszú évek óta kaphatók olyan, speciális célra szánt termékek, amelyeket kifejezetten cisztás fibrózissal élők számára fejlesztenek, hogy megkönnyítsék számukra a mindennapokban szükséges tápanyag utánpótlását. Hazánk első ilyen lágyzselatin kapszulás speciális gyógyászati célra szánt tápszere a DEKAfib, melyet hamarosan cseppentős formában is lehetséges lesz beszerezni, az egészen kiskorú gyermekek számára.

Mi a DiamondLilynél már hosszú évek óta azon dolgozunk, hogy a hazai páciens-csoportok számára elérhetővé tegyünk végre olyan innovatív, életminőséget javító (lehetőleg saját fejlesztésű), minőségi megoldásokat, termékeket, amelyekre eddig még nem volt példa.

Tevékenységünk, 2016-os indulásunk óta már nem csak a nőgyógyászat, urológia, uroginekológia és gasztroenterológia területére terjed ki, hanem azóta már több kórházspecifikus kezelési technikával; vényköteles gyógyszerrel és új területként most már a cisztás fibrózissal is bővült a portfóliónk. Munkánk során számos hazai betegszövetséggel, képviseleti szervezettel dolgozunk együtt szorosan, azért, hogy valóban a legmegfelelőbb megoldásokat tudjuk, a legközvetlenebbül elérhetővé tenni a páciensek számára. És azt sem szabad elfelejtenünk, hogy szerteágazó edukációs tevékenységünk se valósulhatna meg ezen szervezetek szoros támogatása nélkül, immár sokadik éve.

Nagyon büszkék vagyunk a DEKAfib régiós – így magyarországi – bevezetésére, mert így végre a cisztás fibrózissal élők számára is lehetőség nyílik rá, hogy a naponta szükséges A-D-E-K vitamin szükségletüket megfelelő formátumban és egyszerűen tudják pótolni, a nemzetközi irányelveknek megfelelő mennyiségben.

Terveink szerint a közeli jövőben számos hasonló megoldást fogunk még bemutatni a hazai és a régiós CF közönségnek is, melyről időben nyújtunk majd tájékoztatást, érdemes minket követni!

Ha többet szeretnél megtudni a DEKAfib-ről és hogy hogyan tudja egyszerűbbé tenni a te életedet is, látogass el a weboldalunkra: DEKAfib – A Cisztrás Fibrózis Vitamin Komplex és próbáld ki te is a terméket a Diamondlily webshopjából.

Comments are closed.