Press "Enter" to skip to content

Törökbálinti Tüdőgyógyintézet támogatása

Ismét egy nagy örömünket oszthatunk meg veletek. Egyesületünk a törökbálinti Tüdőgyógyintézet gyermekosztályát, ahol régmúltra visszatekintő CF ellátás folyik, 2-2,5 millió forint értékű gyógyászati segédeszköz vásárlásával támogatta.

Laki István főorvos úrral és az osztály főnővérével egyeztetve vásároltuk meg a szükséges eszközöket, támogatva ezzel a CF-es betegek és ellátását. Az osztályra így került:

– EDAN iM3 Vital sign betegfigyelő monitor
– PEP maszkok, különböző méretekben
– PARI BOY SX éves csomagok
– pulsoxymeter, a véroxigén és pulzus méréséhez- Libairator, sóterápiás készülékek

Az eszközöket egyesületünk nevében Horváth Lívia adta át az osztály főnővérének, Kornéliának

Kedves Barátaink és Támogatóink! :)Ismét egy nagy örömünket ooszhatjuk meg veletek. Egyesületünk (Cisztás Fibrózis Betegek Egyesülete – CFBE), a törökbálinti Tüdőgyógyintézet gyermekosztályát, ahol régmúltra visszatekintő CF ellátás folyik, 2-2,5 millió forint értékű gyógyászati segédeszköz vásárlásával támogatta. Laki István főorvos úrral és az osztály főnővérével egyeztetve vásároltuk meg a szükséges eszközöket, támogatva ezzel a CF-es betegek és ellátását.Köszönjük, hogy támogattok minket! 🙂 Célunk, hogy ezt a támogatást minél több CF-es beteghez eljuttassuk. ❤️Adószámunk az 1%-os felajánláshoz: 19675558-1-13#CF_hun,#cisztásfibrózis,#cysticfibrosis,#cf,#mukoviszcidózis,#cfbe,#cisztásfibrózisbetegekegyesülete,#cfbetegekegyesülete,#semmelweisgaranciavédjegy,#törökbálinttüdőgyógyintézet,#egyszázalék,#támogatás, #adomány

Gepostet von Cisztás Fibrózis Magyarország – Assotiation of Cystic Fibrosis Patients am Samstag, 30. März 2019

Vissza a főoldalra