Press "Enter" to skip to content

SOTE Tüdőklinika, transzplantációs utógondozás támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy a CF-es betegeket a tüdőtranszplantáció után is támogassuk, hisz’ a tüdőtranszplantáció nem jelent esetükben teljes gyógyulást. Ezért egyesületünk a Semmelweis egyetem, (SOTE) Pulmonológiai Klinika osztályát, ahol többek között a CF-es tüdőtranszplantáltak utógondozását végzik, 2-2,5 millió forint értékű gyógyászati segédeszköz vásárlásával támogatta.

Prof. Dr. Müller Veronikával, az intézet igazgatójával és az osztály főnővérével egyeztetve vásároltuk meg a szükséges eszközöket, támogatva ezzel a CF-es betegek ellátását.

Az osztályra így került:

KALOS Köhögtető gép és baktérium szűrő

– 8 darab kényelmes ágymatrac a kórházi ágyakra

– O2 Easy ujjérzékelős pulzoxy meter véroxigén és pulzus méréséhez

Kedves Barátaink és Támogatóink! :)Fontosnak tartjuk, hogy a CF-es betegeket a tüdőtranszplantáció után is támogassuk, hisz' a tüdőtranszplantáció nem jelent esetükben teljes gyógyulást. Ezért egyesületünk (Cisztás Fibrózis Betegek Egyesülete – CFBE), a Semmelweis egyetem, Pulmonológiai Klinika osztályát, ahol többek között a CF-es tüdőtranszplantáltak utógondozását végzik, 2-2,5 millió forint értékű gyógyászati segédeszköz vásárlásával támogatta. Prof. Dr. Müller Veronikával, az intézet igazgatójával és az osztály főnővérével egyeztetve vásároltuk meg a szükséges eszközöket, támogatva ezzel a CF-es betegek és ellátását.Az osztályra így került:- KALOS Köhögtető gép- KALOS baktérium szűrő- 8 darab kényelmes ágymatrac a kórházi ágyakra- O2 Easy ujjérzékelős pulzoxy meter véroxigén és pulzus méréséhezAz eszközöket egyesületünk nevében alelnökünk, S. Nagy Zsuzsa és volt egyesületi elnökünk, Dr. Csiszér Eszter adta át az intézet igazgatójának Prof. Dr. Müller Veronikának, erről láthattok pár fotót :)Köszönjük, hogy támogattok minket! 🙂 Célunk, hogy ezt a támogatást minél több CF-es beteghez eljuttassuk. ❤️Adószámunk az 1%-os felajánláshoz: 19675558-1-13#CF_hun,#cisztásfibrózis,#cysticfibrosis,#cf,#mukoviszcidózis,#cfbe,#cisztásfibrózisbetegekegyesülete,#cfbetegekegyesülete,#semmelweisgaranciavédjegy,#tüdőklinika,#semmelweisegyetem,#tüdőtranszplantáció,#egyszázalék,#támogatás,#adomány

Gepostet von Cisztás Fibrózis Magyarország – Assotiation of Cystic Fibrosis Patients am Samstag, 20. April 2019

Az eszközöket egyesületünk nevében alelnökünk, S.Nagy Zsuzsa és volt egyesületi elnökünk, Dr. Csiszér Eszter adta át az intézet igazgatójának Prof. Dr. Müller Veronikának:

Köszönjük, hogy támogattok minket! 🙂 Célunk, hogy ezt a támogatást minél több CF-es beteghez eljuttassuk. ❤️

Vissza a Főoldalra