Press "Enter" to skip to content

Elmarad a CF Nagyokos 2 2020-ban

Tavaly tavasszal, hosszas tervező és előkészítő munka után végül nagy sikerrel került megrendezésre a CF Nagyokos nevű, elsősorban edukációs célokkal megálmodott rendezvényünk.

Az érdeklődők nagy száma, a helyszínen kialakult hangulat és a visszajelzések alapján szinte azonnal eldöntöttük, hogy a 2020-as évben is folytatnunk kell, mert hatalmas az igény az új ismeretek és a tapasztalatok széleskörű megosztására.

A tavasszal kialakult járvány illetve azt ezt követő intézkedések azonban sajnos keresztülhúzták az Egyesület számításait, így eredeti terveinkkel ellentétben kénytelenek voltunk egy őszi megrendezés mellett dönteni, reménykedve abban, hogy a helyzet enyhülésével a kockázatok is csökkennek majd. Sajnos azonban, az őszi időszak közeledtével egyre inkább úgy tűnik, hogy a helyzet továbbra sem egyértelmű.

Nézve a híradásokat valamint olvasva a fórumokat, egyre több emberben merülnek fel kételyek a növekvő fertőzésszámokat valamint az őszi iskolakezdés és a munkahelyi visszatérések kapcsán is.

Ilyen helyzetben, Egyesületünk ismét nehéz döntés elé állt, mely szerint a bizonytalan körülmények illetve a várhatóan növekvő kockázat tekintetében.

CF Nagyokos 2

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy sajnálattal bár, de a CF Nagyokos 2 nevű gárdonyi rendezvényünket szeptemberben sem tartjuk meg, így ebben az évben ez biztosan elmarad.

Bízunk benne, hogy a 2021-es évben, ha még oltással nem is, de mindazon tapasztalatokkal már rendelkezni fogunk, amelyek egy ilyen nagy létszámú és relatíve zárt térben történő esemény lebonyolításához feltétlenül szükségesek! Döntésünk háttérben az Egyesület által képviselt betegek és hozzátartozóik biztonságának biztosítása áll.

Mint tudjátok, minden CF-el kapcsolatos rendezvény előtt ismeretjük a betartandó szabályokat egymás védelme érdekében, illetve ezek ismerete és betartása elvárt az általunk szervezett eseményeken.

Sajnos azonban jelenleg nem érezzük a rendelkezésre álló ismeretek birtokában azt, hogy felelősségteljesen, a kockázatok minimalizálásának lehetősége mellett, mint felelős szervezők, biztosítani tudnánk az említett körülményekhez szükséges előfeltételeket.

Természetesen az online fórumok, Facebook, honlap, valamint az online konferencia beszélgetési lehetőségek továbbra is elérhetőek lesznek az ősztől, ezekről tájékoztatni fogunk mindenkit.

Köszönjük megértéseteket, és bízunk benne, hogy jövő tavasszal pótolni tudjuk az elmaradt találkozásokat és tapasztalatcseréket


CFBE Vezetősége