Press "Enter" to skip to content

CF Hétvége Fonyódligeten – 2020.08.06-09 (Minden hely elkelt)


A CF Betegek Egyesülete szeretettel meghívja minden kedves betegtársunkat illetve párját és/vagy hozzátartozóját egy jó hangulatú, de mégis hasznos 4 napos együttlétre, a 2020-as CF Hétvégére. Rendezvényünket idén is a Balaton partján tartjuk a tavalyihoz hasonlóan Fonyódligeten, a Hotel DAM szállodában.

Helyszín: Hotel DAM – Fonyód (Fonyódliget), Virág utca 34. 

Időpont: 2020.08.06-09 (csütörtök – vasárnap)

Ellátás: svédasztalos reggeli, menü vacsora (csütörtök vacsora, péntek-szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli)

Elhelyezés: Egy, két illetve három ágyas szobákban (igény és létszám szerint) a szálloda területén. A szobák saját fürdőszobával, televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek.

CF_hétvége_2020

Jelentkezés: cisztasfibrozis@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2020.07.15.

Ár: 5,000 HUF / család (max. 4 fő), ez az összeg 3 napra étkezéssel együtt értendő családonként. Az ennél nagyobb létszámú jelentkezés esetében az elhelyezés az aktuális körülményektől, az elérhető szobák kapacitásaitól és rendelkezésre állásától függően lehetséges csak, ezt egyénileg egyeztetjük a jelentkezés folyamán.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy a maszk használat, az ajánlott távolságtartás és minden egyéb biztonsági feltételt mindenki magára nézve érezze kötelezőnek, illetve minden vendégünk gondoskodjon magával hozott maszkról és kézfertőtlenítőről!

Aki rendszeresen velünk tart már tudja, hogy ez egy kevésbé kötött rendezvény, amelyben inkább az egymással való beszélgetéseken, tapasztalatcseréken és alapvetően a jó hangulaton van az elsődleges hangsúly, mert hiszünk benne, hogy az egymás megismerése legalább annyira fontos és a későbbiekben hasznos eleme lehet a mindennapjainknak, mint a formálisabb összejöveteleken szerzett tudás. Ennek ellenére a hétvégére velünk tartanak különböző témában jártas szakemberek is, akiktől úgy és olyan dolgokat lehet kérdezni, amelyeket a kórházban vagy a rendelőben nem biztos, hogy nyílna alkalom.

Ennek fényében kötött programot nem tervezünk, de igény szerint mindenre nyitottak vagyunk idén is. Szeretettel látunk ezúttal is minden érdeklődőt, akár a rendezvény egész idejére, akár csak látogatóba is, cserébe kérjük, hogy jelezzétek néhány nappal előtte, hogy mikor számíthatunk a látogatásra. A balatoni hétvége ad helyszínt a rendszeres éves közgyűlésünk lebonyolításának is melyre idén is itt kerítünk sort.

A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan az Egyesület a fenti jelképes hozzájárulást kéri a résztvevőktől a szoba illetve az étkezés lefoglalásához. Akinek az említett összeg kifizetése is nehézséget okozna, azoktól kérjük, hogy a jelentkezéskor a megadott email címre ezt jelezzék és esetükben egyéni elbírálás során az Egyesület vezetősége dönt arról, hogy tudjuk-e 100%-ban támogatni a részvételüket a hétvégén! Kérjük azonban hogy ezzel a lehetőséggel csak azok éljenek, akiknek valóban szükségük van rá, mert ebben a közösségben úgy gondoljuk, hogy nincs szükség külön ellenőrzésre és senki nem fogja a nála rászorultabb betegtársaitól elvenni a lehetőséget, ha erre módja és lehetősége van!

FONTOS:

Jelentkezéseteket a következő email címre várjuk: cisztasfibrozis@gmail.com

Kérünk mindenkit, hogy jelölje meg, hány fővel kíván részt venni az eseményen név valamint életkor szerint, említve hogy ki a CF-es jelentkező, valamint hogy a jelentkezők közül valaki igényel-e speciális diétát. Mivel az igénybe vehető szobák száma limitált, ezért a jelentkezést érdemes minél hamarabb megejteni. A foglalások a beérkezés sorrendjében lesznek elbírálva! Aki esetlegesen kevesebb éjszakát tud velünk tölteni, kérem azt is megjelölni, természetesen ilyenkor is igyekszünk megoldást találni. Ha nem kaptok visszaigazoló levelet, akkor mindenképp jelezzétek!

FONTOS 2:

Akitől nem kapunk emailes jelentkezést valamint nem egyértelmű, hogy mikor és hányan jönnének annak a jelentkezését érvénytelennek vesszük. Kérjük, ne kívánjátok tőlünk, hogy egyesével végig bogarásszunk minden facebookos bejegyzést és privát üzenet, mert így elveszhet a jelentkezésetek illetve erre sajnos időnk sincs. A nem tudom / talán megyek -re sajnos nem tudunk szobát foglalni.
Megértéseteket köszönjük!

Amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, keressétek az Egyesület vezetőségét vagy tegyétek fel emailben vagy facebookos elérhetőségeinken!

2019. évi hétvége összefoglalója kedvcsinálóként – Fonyódliget Hotel DAM

Vissza a főoldalra

Vissza a lap tetejére