Press "Enter" to skip to content

Közlemény az Országos Cisztás Fibrózis Egyesület bejelentésével kapcsolatban

13336137 286505118357656 7504754266870224626 n

A tegnapi nap során elhangzott bejelentés szerint, az Országos Cisztás Fibrózis Egyesület 25 éves fennállása után úgy döntött, hogy megszűnteti további működését.

A magam és CF Betegek Egyesületének teljes vezetősége, ill. tagsága nevében szeretnénk nekik és különösen Holics főorvosnőnek megköszönni úttörő munkájukat, amellyel megteremtették a hazai CF ellátás alapjait, és hosszú évekig segítették annak fejlődését is.

Az OCFE megszűnésével a CF Betegek Egyesülete lesz az egyetlen magyarországi CF-es betegek érdekképviseletét ellátó betegszervezet a továbbiakban. Mindez, az eddigieknél is nagyobb felelősséget, odafigyelést valamint még több elszántságot is munkát jelent mindannyiunk számára. Ennek a megnövekedett felelősségnek a tükrében szeretnénk tevékenységünket tovább erősíteni az eddigi segítők és erőforrások további összpontosításával.

Ez azt jelenti, hogy a jövőben a CFBE zászlaja alá várunk minden, az OCFE munkáját eddig támogató és a CF-es betegek és közösség további sorsát javítani szándékozó segítőt és azok anyagi ill. mindennemű felajánlásait egyaránt.

Kérjük, hogy amennyiben egyesületi tagságotokat, valamint az ezzel járó tagsági díjként szereplő segítséget a továbbiakban is fenntartani kívánjátok, úgy csatlakozzatok a CF Betegek Egyesületéhez a honlapon elérhető belépési nyilatkozat kitöltésével, vagy gyertek el valamelyik rendezvényünkre (legközelebb április 24-26) ahol személyesen is megtehetitek azt, illetve minden felmerülő kérdésetekre válaszokat is kaphattok.

1% poszter 2020

Felhívjuk továbbá a CF-es közösség minden tagjának figyelmét arra is, hogy az adó 1% felajánlásokat a 1967-5558-1-13 számra várjuk, illetve vegyétek figyelembe, hogy immáron egyetlen ez az egyetlen élő adószám amelyben ezt a típusú segítséget érvényesíteni tudjátok.

Az OCFE 1%-os adószáma a továbbiakban nem él, tisztelettel kérünk mindenkit, hogy ezt az üzenetet a lehető legszélesebb körben terjeszteni szíveskedjen. Köszönjük minden tagunknak, hogy megtisztelnek bizalmukkal és várjuk szeretettel az újonnan csatlakozókat is!


Marsal Géza
elnök
CF Betegek Egyesülete

Vissza a főoldalra

Comments are closed.