Press "Enter" to skip to content

CF Nagyokos – kérdőív

CF Nagyokos

Ahogy azt már a korábbiakban jeleztük, a CF Betegek Egyesülete két napos, tájékoztató és ismeretterjesztő rendezvényt szervez CF Nagyokos! – Tanuljunk egymástól is címmel.  A rendezvény 2019. április 12-14 között kerül megrendezésre, péntek esti vacsorával várva a távolabbról érkezőket hogy másnap kipihenten, közösen kezdhessük a programot.
A helyszín Gárdony, a velencei tó partján fekvő VVSI Sport Hotel lesz. A jelentkezés lehetőségeiről illetve a részletes programról a jövő év első hónapjában fogunk bővebb tájékoztatást adni. Addig azonban, hogy az érdeklődő szülők, hozzátartozók, érintettek illetve minden kedves vendégünk számára a lehető leginkább érdeklődésre számot tartó programot tudjunk összeállítani, a segítségeteket szeretnénk kérni.

Kérünk mindenkit, hogy látogasson el és töltse ki az érdeklődést és a témaköröket felmérő kérdőívünket. A kérdőív kitöltése 5 percnél nem vesz több időt igénybe, számunkra azonban hatalmas segítség a megfelelő program összeállításához valamint a szakemberek a rendezvényen való részvételének felkéréshez is.

Köszönjük tehát, ha szánsz néhány percet a kérdőív kitöltésére és szeretettel látunk a rendezvényen is! További információkért látogasd a honlapunkat, vagy kövesd nyomon Facebook csoportunkat, levelező listánkat is

Vissza a főoldalra

Comments are closed.