Press "Enter" to skip to content

Nyárzáró CF Nap – 2018 szeptember 8

Kedves Barátaink!

A CF Betegek Egyesülete szeretettel meghívja minden barátunkat – betegeket és hozzátartozókat valamint minden érdeklődőt egyaránt – a szeptember 8-án esedékes Nemzetközi Cisztás Fibrózis Nap alkalmából tartott az idei nyárzáró CF napunkra, melynek időpontja: 2018 szeptember 8 helyszíne pedig az Országos Korányi Intézet CF részlegének gyönyörű kertje a budakeszi hegyekben.
Mivel idén a rendezvényünk időpontja egybeesik a nemzetközileg is hagyománnyá vált CF nappal ezért Egyesületünk és kedves vendégeink részvételükkel is hozzájárulhatnak ehhez a széles összefogást igénylő eseménylánchoz.

Idén immáron harmadik alkalommal rendezzük meg nyárzáró rendezvényünket, így tehát mondhatjuk, hogy ez a kezdeményezésünk is lassan hagyománnyá érik. Ennek megfelelően idén nagylelkű segítőink segítségével a résztvevőknek a szokásos finom és tartalmas bográcsozás mellé összeállítottunk néhány érdekesnek vélt témát, amelyet a helyszínen alkalmunk lesz meghallgatni előadóinktól a szokásos interaktív formában, illetve természetesen közösen megbeszélni a hallottakat illetve kérdezni is a résztvevőktől.

Témáink:

  • Terápiás láz Európában: Az Orkambi és lehetőségeinek megértése szakemberek segítségével
  • CF-esek és a sport: hogyan segít a mindennapokban és változtatja meg az életszemléletünket
  • Szülővé válni és szülőnek maradni a CF-ben
  • Mire jó ez az egész – Néhány szó az Egyesületről és annak tevékenységéről

Szeretettel látunk tehát mindenkit, célunk, hogy egy jó hangulatú és mégis informatív rendezvényen beszélgessünk aktuális témákról betegekkel, szakemberekkel és hozzátartozóikkal valamint természetesen hogy remek ebéd mellett a nyártól is elbúcsúzzunk!

Üdvözlettel

CFBE

Comments are closed.