Press "Enter" to skip to content

Fogorvoslás CF-ben (online esemény)

A CF Betegek Egyesülete szeretetettel meghív minden kedves érdeklődőt a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar, Orálbiológiai Tanszékének szervezésében Dr. Zsembery Ákos Docens Úr illetve Dr. Hegedűs Tamás

Fogorvosi ellátási protokoll kialakítása CF-es páciensek részére” c. előadására :

 Fogorvosi szűrővizsgálat félévente ajánlott, de legalább évente 1 alkalommal mindenki számára. Jelenleg viszont nincs általánosan elfogadott protokoll CF-es páciensek fogászati ellátására, melynek kialakítása fontos lenne, a társult alapbetegség figyelembevételével. A Semmelweis Egyetemen a Fogpótlástani Klinika és az Orálbiológia Tanszék együttműködésében lehetőség nyílna, hogy a CF-es páciensek részt vegyenek (természetesen teljesen ingyen) izolált környezetben fogorvosi szűrővizsgálaton ahol azon kívül, hogy állapotukról tájékoztatást kapnak, amennyiben szükséges ellátásukra is lehetőséget biztosítanánk.

Időpont: 2021. június 24, 17:00
Jelentkezés: fogorvos@cisztasfibrozis.hu
Helyszín: Zoom

A csatlakozás ingyenes és minden érdeklődő számára elérhető, de regisztrációhoz kötött. Az online eseményre mutató linket a fogorvos@cisztasfibrozis.hu regisztrációs emailre való jelentkezés elküldése után küldjük vissza válaszként.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Comments are closed.